donderdag, 18 mei 2017 17:27
Onze mommy’s Liza Sips en Pauline Wingelaar vloggen met de Nikon Coolpix A900. Heb jij al een #MommyProofNikon camera om alle mooie momenten met je kindje vast te leggen?

Onze mommy’s Liza Sips en Pauline Wingelaar vloggen met de Nikon Coolpix A900. Heb jij al een #MommyProofNikon camera om alle mooie momenten met je kindje vast te leggen? MommyProof.TV vindt een digitale camera van Nikon een must-shop op je uitzet lijstje als je in verwachting bent. Je kunt namelijk maar een keer alle eerste stapjes van je kindje vastleggen als een professionele fotograaf. Of juist nog voor de bevalling jouw mooie babybuik vereeuwigen op beeld. Daarom is Nikon één van de partners van MommyProof.TV.


D3400 is een super goede instap-spiegelreflexcamera. Met dit model is het kinderlijk eenvoudig om opnamen in D-SLR-kwaliteit te maken en te delen. Nikon's SnapBridge¹ handhaaft via Bluetooth®² een continue verbinding tussen de camera en jouw smartapparaat (bijvoorbeeld je iPhone), zodat de foto’s van jouw baby nog tijdens het fotograferen kunt synchroniseren. De foto’s staan dan meteen op je smartphone klaar om zonder gedoe te delen op Instagram. #NewMommy #MomLife

Je creëert met deze camera niet zomaar ‘gewone’ foto's. De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP biedt voortreffelijke resultaten bij weinig licht en kan in combinatie met jouw NIKKOR-objectief bijvoorbeeld een onscherpe achtergrond realiseren. Door middel van de hulpstand kun jij fotografische vaardigheden verder ontwikkelen en de accu met een hoge capaciteit waarborgt dat de D3400 altijd gereed is om prachtige beelden op te nemen voor plaatsing op Instagram of Facebook!


De lichte D3400 is klein genoeg  om gemakkelijk mee te nemen in je luiertas en waarmee jij onvergetelijke high-definition foto's en films kunt maken. Oftwel #MommyProofNikon.

Wij zijn benieuwd naar jullie foto’s met jouw Nikon camera. Deel deze foto’s op social media met de hashtag #MommyProofNikon.