woensdag, 22 februari 2017 13:15
Liza Sips heeft babynieuws!

MommyProof.TV, het nieuwe online moederplatform van actrice en schrijfster Liza Sips, is vandaag op de Negenmaandenbeurs feestelijk gelanceerd. “MommyProof.TV biedt dat stukje informatie, entertainment en herkenning waar je als mommy (to be) zo op zoek naar bent!” Aldus de enthousiaste jonge moeder.

Liza, die april j.l. op 25-jarige leeftijd moeder is geworden van zoontje Jonathan, bedenkt en produceert de programma’s, in samenwerking met zakelijke partner Sophia Tienstra, zelf. Aan inspiratie had Sips geen gebrek. “Ik was zelf als één van de eerste van mijn vriendinnen in verwachting en merkte daardoor dat ik lastig bij ze terecht kon met mijn blijdschap, twijfels of onzekerheden. Ik heb heel wat afgegoogled, maar kwam er online nooit helemaal uit.”

Niet alleen zijn er op MommyProof.TV informatieve expertvideo’s te vinden, ook gaat Liza het gesprek aan met andere bekende moeders in het programma BabyProof. Tijdens Confessions worden er prikkelende stellingen voorgelegd aan verschillende type moeders, waaronder Romy Boomsma en Kelly Caresse. Liza Sips: “Het is fijn om te merken dat je als moeder niet de enige bent die af en toe twijfelt of onzeker is. Ook de eindeloze liefde tussen moeder en kind is heel herkenbaar.”

Meer babynieuws!
Tijdens de lancering was er meer reden tot feest: MommyProof-contributor en echt Gooisch Meisje Pauline Wingelaar maakte bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Pauline is in augustus uitgerekend en houdt middels haar Mommyvlog, op MommyProof.TV, de kijkers op de hoogte van haar zwangerschap.

Als kers op de taart maakte actrice en K-Otic zangeres Anna Speller bekend dat zij in verwachting is van een meisje. Anna verwacht haar eerste kindje juni dit jaar.

MommyProof.TV
MommyProof.TV is een nieuw online platvorm voor moeders en zwangere vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot en met 35 jaar. MommyProof.TV informeert en entertaint moeders door middel van korte video’s over alles wat erbij komt kijken vanaf de twee streepjes op de zwangerschapstest; van zwanger naar peuter. Het platvorm bestaat uit een Youtube-kanaal (mommyproof.tv), een ondersteunde website (www.mommyproof.tv), Facebookpagina en Instagram-account (@mommyproof.tv).

Programma’s die het eerste seizoen op het kanaal te zien zijn: Expertvideo’s (kraamverzorgende en verloskundige), BabyProof (interview programma door Liza Sips met een bekende moeder(to be), Confessions (stellingen voorgehouden aan verschillende type moeders), Vlogs door mommy-influencers (Liza Sips, Pauline Wingelaar, Nathalie Vijfhuizen) en shop en how-to video’s.